AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla koyuna çarpmak

Kahve falında arabayla koyuna çarpmak

Kahve falında arabayla koyuna çarpmak kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, çok üzüleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla koyuna çarpmak gördüyseniz:

  • Bazı korkularınızı ya da endişelerinizi görmezden geliyor olabilirsiniz.

Kahve falında arabayla koyuna çarpmak sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyuna çarpmak tartışmaların sonlandırılacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayı bir yere çarpmak hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında birine arabayla çarpmak parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla bir kadına çarpmak bolluk ve bereket yakalayacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında arabayla kadına çarpmak çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, çok mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğa araba çarpmak yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla insana çarpmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir