AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı duvara çarpmak

Kahve falında arabayı duvara çarpmak

Kahve falında arabayı duvara çarpmak sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında arabayı duvara çarpmak gördüyseniz:

  • Tek ihtiyacınız planlarınıza sadık kalmanız olabilir.

Kahve falında arabayla duvara çarpmak kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayı duvara çarpmak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında kafayı duvara çarpmak sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayı çarpmak hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine yorulur.

Kahve falında arabayla eve çarpmak ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine yorulur.

Kahve falında insana arabayla çarpmak kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine delalettir.

Kahve falında öndeki arabaya çarpmak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla birine çarpmak sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir