AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis arabasına çarpmak

Kahve falında polis arabasına çarpmak

Kahve falında polis arabasına çarpmak sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, giderlerin artış göstereceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Kahve falında polis arabasına çarpmak gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen birisinin aleyhinizde önemli faaliyetlere girişmesi olasıdır.

Kahve falında polis arabasına çarpmak atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına yorulur.

Kahve falında polise çarpmak elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine işarettir.

Kahve falında arabayla insana çarpmak artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine yorulur.

Kahve falında arabayla adama çarpmak çözümlere kavuşacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında araba sürerken birine çarpmak her yönden mutlu ve başarılı olmaya, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayla ağaca çarpmak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duran arabaya çarpmak kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının arabasını çarpmak onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir