AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının arabasını çarpmak

Kahve falında başkasının arabasını çarpmak

Kahve falında başkasının arabasını çarpmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, sevgisinin artacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının arabasını çarpmak gördüyseniz:

  • Ya da çağrılarınıza tepkisiz kalan kişileri adres listenizden silebilirsiniz.

Kahve falında arabayla duvara çarpmak kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla küçük çocuğa çarpmak kırılan umutların tekrar filizleneceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duran arabaya çarpmak herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğuna araba çarpmak yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla bir kadına çarpmak sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine delalet eder.

Kahve falında arabayla hayvana çarpmak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediye arabayla çarpmak çok başarılı ve zengin birisi olacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine işaret eder.

Kahve falında arabayı çarpmak çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir