AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla konusmak

Kahve falında arkadaşla konusmak

Kahve falında arkadaşla konusmak girilen yolda zarar edileceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşla konusmak gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşıyla konuştuğunu görmek borçların ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının konuşmadığını görmek başarı kazanılacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına yorulur.

Kahve falında konuşmadığım arkadaşımı görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine delalettir.

Kahve falında erkek arkadaşıyla konuştuğunu görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşla konuşmamak makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında konuşmayan arkadaş görmek beddua ve ah alacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının konuşmasını görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşınla konuştuğunu görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir