AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının konuşmadığını görmek

Kahve falında arkadaşının konuşmadığını görmek

Kahve falında arkadaşının konuşmadığını görmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, söz ve yetki sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının konuşmadığını gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalardan kaynaklanan yakınlaşmalar, bazı kıskançlık sorunlarına neden olabilir.

Kahve falında erkek arkadaşıyla konuştuğunu görmek büyük savaşların yaşanacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına rivayet eder.

Kahve falında konuşmadığın arkadaşınla konuşmak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, kederden ve stresten kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının konuşmasını görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşla konusmak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşla konuşmamak çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşınla konuştuğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşıyla konuştuğunu görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına delalettir.

Kahve falında konuşmadığım arkadaşımı görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir