AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşan keklik görmek

Kahve falında konuşan keklik görmek

Kahve falında konuşan keklik görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hem de para kaybettireceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında konuşan keklik gördüyseniz:

  • Keşkelerle vakit kaybetmek yerine, uygulanabilir alternatifleri değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında konuşan keklik görmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçan keklik görmek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, ağlayacağına inanılır.

Kahve falında keklik satın almak hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında keklik yuvası görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında keklik yumurtası görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kınalı keklik görmek aydınlanacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında dişi keklik görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında evin içinde keklik görmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir