AnaSayfa / Genel / Kahve falında keklik yumurtası görmek

Kahve falında keklik yumurtası görmek

Kahve falında keklik yumurtası görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, emeklerinin heba olacağına, talihin yüzlerine güleceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında keklik yumurtası gördüyseniz:

  • Sizden hiçkimsenin beklenmediği hareketleri yapmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında keklik yumurtası görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine alamet eder.

Kahve falında keklik yumurta görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işarettir.

Kahve falında keklik ve yumurtasını görmek problemlerini çözeceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına işaret eder.

Kahve falında keklik avına gitmek mutluluğunun büyüyeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında keklik kafesi görmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında keklik kuşu görmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine delalettir.

Kahve falında keklik yavrusu görmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü keklik görmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir