AnaSayfa / Genel / Kahve falında keklik satın almak

Kahve falında keklik satın almak

Kahve falında keklik satın almak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, işinden ekmeğinden olacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, bir hastalığa maruz kalacağına yorulur.

Kahve falında keklik satın almak gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse fiziksel olarak son derece aktif durumdasınız.

Kahve falında keklik satın almak yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kınalı keklik görmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında keklik kovalamak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, bazı ortaklıklar kuracağına delalettir.

Kahve falında erkek keklik yakalamak işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keklik avlamak çok daha fazla adım atacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında keklik kuşu görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında keklik avladığını görmek kötü halden iyi hale geçeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına yorulur.

Kahve falında uçan keklik görmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir