AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde keklik görmek

Kahve falında evin içinde keklik görmek

Kahve falında evin içinde keklik görmek işlerinin iyi gideceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında evin içinde keklik gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya yaratıcılık gerektiren işlere zaman ayırmalısınız.

Kahve falında evin içinde keklik görmek tecrübe kazandıracağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keklik sesi duymak zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş keklik görmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine inanılır.

Kahve falında uçan keklik görmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keklik eti görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, kendisini yıpratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keklik yavrusu görmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keklik almak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına işarettir.

Kahve falında keklik ve yumurtasını görmek manevi rahatlamaya erileceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir