AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömürlükte fare görmek

Kahve falında kömürlükte fare görmek

Kahve falında kömürlükte fare görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kömürlükte fare gördüyseniz:

  • Her şeyi yönetmeye çalışıyor tüm kararları siz vermek istiyorsunuz.

Kahve falında kömürlükte fare görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında kömürlük temizlemek fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında köz kömür görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, dertlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında kömür çalmak işe başlanacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında çuval kömür görmek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, ilim irfan öğreneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin önünde kömür görmek zaaflarına kapılacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kömür dağı görmek falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı kömür görmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir