AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuval kömür görmek

Kahve falında çuval kömür görmek

Kahve falında çuval kömür görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, istediği gibi yaşayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çuval kömür gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız çalışmalar daha verimli olabilir.

Kahve falında çuval kömür görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında çuvala kömür doldurmak sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çuvalla kömür görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çuval içinde kömür görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kömür çuvalı görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çuvalda kömür görmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kara kömür görmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve kömür almak imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir