AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin önünde kömür görmek

Kahve falında evin önünde kömür görmek

Kahve falında evin önünde kömür görmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin önünde kömür gördüyseniz:

  • Anlamadığınız şeyleri sormalısınız.

Kahve falında evin önünde kömür görmek elin bollaşacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kömür görmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına delalettir.

Kahve falında evinin önünde deniz görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında evinin önünü deniz görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında evin önünde ayakkabılar görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine yorulur.

Kahve falında evinin önünde ayakkabı görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin önünü temizlemek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına işaret eder.

Kahve falında evin önünde düğün görmek yaşadığı darlığın son bulacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir