AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür çalmak

Kahve falında kömür çalmak

Kahve falında kömür çalmak pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, huzurunun da yerine geleceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında kömür çalmak gördüyseniz:

  • Fikir alışverişlerinde yanlış anlaşılmalara dikkat etmekte, ani tepkilerden, hareketlerden kaçmakta fayda var.

Kahve falında kömür çalmak kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kömür kamyonu görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında sobada kömür yakmak saygının hiç eksik olmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında kömür çuvalı görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kömür sobası kurmak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına delalettir.

Kahve falında kömür ateşi görmek küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kömür ve odun görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kömür aramak mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir