AnaSayfa / Genel / Kahve falında köz kömür görmek

Kahve falında köz kömür görmek

Kahve falında köz kömür görmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, mesleğine dört elle sarılacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına işarettir.

Kahve falında köz kömür gördüyseniz:

  • Stres veya tartışma yaratabilecek durumlardan uzak kalmalısınız.

Kahve falında közlenmiş kömür görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kömür közü görmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına işarettir.

Kahve falında köz kömür görmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ocakta köz görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı közlenmiş biber görmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patlıcan közlemesi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında közde ekmek pişirmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine yorulur.

Kahve falında köz ve ateş görmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir