AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür dağı görmek

Kahve falında kömür dağı görmek

Kahve falında kömür dağı görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, enerjisini toplayacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kömür dağı gördüyseniz:

  • Belli bir kurgu ya da anlaşmaya gelişmesi için gereken zamanı tanımalısınız.

Kahve falında kömür dağı görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kömür deposu görmek üzüleceğine ve borçlanacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvalla kömür görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına kömür vermek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına delalettir.

Kahve falında kömürlü tren görmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında kömür kusmak evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına işarettir.

Kahve falında yakacak kömür görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine yorulur.

Kahve falında közlenmiş kömür görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir