AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kömür görmek

Kahve falında kırmızı kömür görmek

Kahve falında kırmızı kömür görmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, gelişmelerin olacağına, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı kömür gördüyseniz:

  • Siz bir Kadınsanız durum daha farklıdır.

Kahve falında kırmızı kömür görmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok kömür görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına delalettir.

Kahve falında kömürün bittiğini görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yakacak kömür görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde kömür görmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, bir sebeple çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında kürekle kömür atmak şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına işarettir.

Kahve falında kömür külü görmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına inanılır.

Kahve falında kömürlü tren görmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, iş kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir