AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömürlük temizlemek

Kahve falında kömürlük temizlemek

Kahve falında kömürlük temizlemek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, işinde çok ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında kömürlük temizlemek gördüyseniz:

  • Eski sorunları veya tecrübelerinizi hatırlamanız ani tepkileri veya rahatsız edeci davranışları olan bir kişiyle nasıl başa çıkabileceğinizi bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kömür tozu temizlemek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına yorulur.

Kahve falında kömürlük temizlemek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve kömür almak evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kömür külü görmek üzücü haberler alacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında soba kömürü görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında kömür soba görmek iyi geçiminin devam edeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına inanılır.

Kahve falında kırmızı kömür görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında çuvalda kömür görmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir