AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörde korkmak

Kahve falında asansörde korkmak

Kahve falında asansörde korkmak aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, işlerinden de geri kalacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asansörde korkmak gördüyseniz:

  • Belli bağlardan ya da planlardan kurtulmanız kendi potansiyelinizin farkına varmanızı sağlayacaktır, unutmayın.

Kahve falında asansörde korkmak dönülmez yollara gireceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asansöre binmekten korkmak sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asansöre binmek ve korkmak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansörden korkmak her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansör sıkışmak illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine yorulur.

Kahve falında asansörde nefessiz kalmak yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına yorulur.

Kahve falında asansörün içinde kalmak isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansöre sıkışmak çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir