AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörden korkmak

Kahve falında asansörden korkmak

Kahve falında asansörden korkmak sağlığın bozulacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında asansörden korkmak gördüyseniz:

  • Yeni bir atılım yapmak için büyük fırsatlarla karşılaşacaksınız.

Kahve falında asansörde korkmak bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asansörden korkmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansöre binmek ve korkmak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine işarettir.

Kahve falında asansöre binmekten korkmak parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asansörle çıktığını görmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geniş asansör görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansörle yere çakılmak sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörde öpüşmek sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir