AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansöre binmekten korkmak

Kahve falında asansöre binmekten korkmak

Kahve falında asansöre binmekten korkmak hastalıklarının da şifasını bulacağına, zarar göreceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına işarettir.

Kahve falında asansöre binmekten korkmak gördüyseniz:

  • Çok fazla acele ederseniz, projenin başarı şansını da zora sokarsınız.

Kahve falında asansöre binmek ve korkmak mülk edinme planlarının ertelenmesine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine alamet eder.

Kahve falında asansöre binmekten korkmak verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, gelirinin sürekli olacağına işarettir.

Kahve falında asansörden korkmak bir hastalığa maruz kalacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansörde korkmak çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında hastanede asansöre binmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına inanılır.

Kahve falında asansör binmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında karanlık asansöre binmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında gelinlikle asansöre binmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir