AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuya sarılıp ağlamak

Kahve falında komşuya sarılıp ağlamak

Kahve falında komşuya sarılıp ağlamak yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, kazancında artış olacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, bereketli işlere gireceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında komşuya sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Belli kişilere yardım edebilir veya yeni plan ya da projelere başlayabilirsiniz.

Kahve falında komşuya sarılıp ağlamak sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında komşuyla ağlamak atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun ağladığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında komşusunun ağladığını görmek gözyaşının kuruyacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Kahve falında komşuyla sarılmak büyük bir şansın elden kaçırılacağına, işinin ehli durumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında komşuya sarılmak kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşusuna sarılmak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine delalettir.

Kahve falında komşu kızına sarılmak evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir