AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuyla sarılmak

Kahve falında komşuyla sarılmak

Kahve falında komşuyla sarılmak başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, adını aklamayı başaracağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşuyla sarılmak gördüyseniz:

  • Eğlenceli şeylerle vakit geçirmeniz sizinle aynı hedefleri olan kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında komşu kızına sarılmak geçim derdi yaşayacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşuyla sarılmak Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında komşusuna sarılmak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına delalet eder.

Kahve falında komşuya sarılıp ağlamak çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşuya sarılmak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşunun arabasına binmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşusunu ölmüş görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşudan yumurta istemek ortaya bazı projeler koyacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir