AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşusuna sarılmak

Kahve falında komşusuna sarılmak

Kahve falında komşusuna sarılmak kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşusuna sarılmak gördüyseniz:

  • İşlerin nasıl yapıldığı ile değil ne yapıldığı ile ilgilenmeyi tercih edin.

Kahve falında komşuyla sarılmak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşu kızına sarılmak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşuya sarılıp ağlamak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında komşuya sarılmak yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşusuna sarılmak uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına inanılır.

Kahve falında küs olduğu komşuyu görmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında komşunun hırsızlık yaptığını görmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun çamaşır astığını görmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir