AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşusunun ağladığını görmek

Kahve falında komşusunun ağladığını görmek

Kahve falında komşusunun ağladığını görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, huzursuz olacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, geri planda kalacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşusunun ağladığını gördüyseniz:

  • Maddi konular imajınıza, ilişkilerinize veya bazı işlerinize zarar verebilir.

Kahve falında komşusunun ağladığını görmek planların sarkacağına, borçların ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında komşuyla ağlamak ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine inanılır.

Kahve falında komşunun ağladığını görmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, zahmetinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında komşuya sarılıp ağlamak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında komşuda yemek pişirmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında karşı komşuyu görmek çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, rakiplerine yenileceğine rivayet eder.

Kahve falında komşusunun evini kalabalık görmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine alamet eder.

Kahve falında komşunu evden kovmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir