AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşu kızına sarılmak

Kahve falında komşu kızına sarılmak

Kahve falında komşu kızına sarılmak bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, o kişiye zararının dokunacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında komşu kızına sarılmak gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun özel ilişkilerinizle ilgilenmememeniz gerekiyor.

Kahve falında komşu kızına sarılmak bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşunun kızı görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, hasretliğin biteceğine inanılır.

Kahve falında komşunun kızını öpmek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize delalettir.

Kahve falında komşu kızını emzirmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, yeni bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında komşumuzun kızını görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşu kızını gelin görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında eski komşu kızını görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşu kızının nişanını görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir