AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuya sarılmak

Kahve falında komşuya sarılmak

Kahve falında komşuya sarılmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında komşuya sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler isteklerinizi yerine getirme veya bazı konularda size bilgi verme bakımından isteksiz olabilirler.

Kahve falında komşu kızına sarılmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşuya sarılmak zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, rahat nefes alınacağına alamet eder.

Kahve falında komşuya sarılıp ağlamak başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, yetki ve söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşuyla sarılmak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, kendi işine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında komşusuna sarılmak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşunu taşınıyor görmek hayata karşı isteksizleşeceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında komşunu evine gitmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında komşusuyla tartışmak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir