AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuyla ağlamak

Kahve falında komşuyla ağlamak

Kahve falında komşuyla ağlamak evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, yeni insanlarla tanışacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşuyla ağlamak gördüyseniz:

  • Kendinizden şüphe duymamalısınız.

Kahve falında komşusunun ağladığını görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında komşuya sarılıp ağlamak işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi rivayet eder.

Kahve falında komşunun ağladığını görmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında komşuyla ağlamak yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine rivayet eder.

Kahve falında komşunun bulaşığını yıkamak bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında karşı komşu görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle komşu olmak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşudan yoğurt almak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir