AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun ağladığını görmek

Kahve falında komşunun ağladığını görmek

Kahve falında komşunun ağladığını görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, bunu şeref sayacağına, hastalıkların uzak duracağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine tabir olunur.

Kahve falında komşunun ağladığını gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında komşuyla ağlamak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında komşusunun ağladığını görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında komşunun ağladığını görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşuya sarılıp ağlamak sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşu kadını hamile görmek alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir komşunun taşındığını görmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına delalettir.

Kahve falında komşunun mutfağını görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında komşunun kolunda altın bilezik görmek bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir