AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörde kalan birini kurtarmak

Kahve falında asansörde kalan birini kurtarmak

Kahve falında asansörde kalan birini kurtarmak işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörde kalan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bir araya gelebilir, uzun zamandır görmediğiniz kişileri görebilir veya geçmişi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında asansörde kalan birini kurtarmak bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asansörde kalan birini görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında trenin altında kalan birini görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, birikim yapacağına delalet eder.

Kahve falında hamile kalan birini görmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, aradaki buzları eriteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalaşnikofla ateş etmek saadetinin yükseleceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalacak yer aramak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın altında kalan birini görmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına işaret eder.

Kahve falında hamile kalamadığını görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir