AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörde kalan birini görmek

Kahve falında asansörde kalan birini görmek

Kahve falında asansörde kalan birini görmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, uzaktan haberler işiteceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, sermayesini riske etmeyeceğine, karşılıksız bırakmayacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asansörde kalan birini gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan haberlere veya bilgilere göre sizin için hangi yönde ilerlemenin doğru olacağını daha rahat bulabilirsiniz.

Kahve falında asansörde kalan birini görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında asansörde kalan birini kurtarmak sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kalacağını duymak yaşam standartlarının yükseleceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın altında kalan birini görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kalacak yer bulamamak idealist davranacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kalaşnikofla ateş etmek yeni işlere ve projelere gireceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gebe kalamamak çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kalamadığını görmek huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir