AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kalan birini görmek

Kahve falında hamile kalan birini görmek

Kahve falında hamile kalan birini görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında hamile kalan birini gördüyseniz:

  • Başka kişilerin ısrarları, baskıları ya da talepleri doğrultusunda ilerlemek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında hamile kalacağını duymak buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kalan birini görmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile kalamamak işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kalacağını öğrenmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile kalacağını görmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına delalettir.

Kahve falında hamile kalamadığını görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında toprak altında kalan birini görmek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında trenin altında kalan birini görmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir