AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kalacağını duymak

Kahve falında hamile kalacağını duymak

Kahve falında hamile kalacağını duymak üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, istediği noktalara ulaşacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kalacağını duymak gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmek zorunda hissetmeniz üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında hamile kalacağını duymak zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına işaret eder.

Kahve falında hamile kalacağını görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında hamile kalan birini görmek çok büyük ses getireceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında hamile kalamamak yeni bir yol tutulacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kalacağını öğrenmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, sohbetinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında hamile kalamadığını görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörde kalan birini görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kalacak yer aramak hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir