AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşusunu gelin görmek

Kahve falında komşusunu gelin görmek

Kahve falında komşusunu gelin görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, saygınlığının artacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında komşusunu gelin gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek bozulabilirsiniz.

Kahve falında komşunun gelinini görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında komşu kızını gelin görmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında komşu gelini görmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına yorulur.

Kahve falında komşunun kızını gelin görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, alim insanlardan sayılacağına işarettir.

Kahve falında komşusunu gelin görmek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşuya yemek yedirmek zafer ve zenginlik getireceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun kızı görmek düşmanlarını alt edeceğine, hanesine huzurun dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun sigara içtiğini görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir