AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun kızı görmek

Kahve falında komşunun kızı görmek

Kahve falında komşunun kızı görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, sadece kendisini düşüneceğine, birçok engelin aşılacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, kederlerinin son bulacağına inanılır.

Kahve falında komşunun kızı gördüyseniz:

  • İş hayatınızda oldukça verimli ilişkiler kurabilir, güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında komşunun kızını görmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun kızını öpmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşu kızıyla öpüşmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşu kızını öpmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Kahve falında komşu kızını hamile görmek falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına yorulur.

Kahve falında komşu kızının evlendiğini görmek ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında komşu kızının nişanlandığını görmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun kızının evlendiğini görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir