AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuya yemek yedirmek

Kahve falında komşuya yemek yedirmek

Kahve falında komşuya yemek yedirmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, darlık içine düşeceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına işarettir.

Kahve falında komşuya yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Kendinizi tamamen belirlediğiniz hedefe verebilirsiniz.

Kahve falında komşuya yemek yedirmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına yorulur.

Kahve falında komşuda yemek yediğini görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine inanılır.

Kahve falında komşudan yemek almak çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun yemek verdiğini görmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, çektiği yokluğun unutulacağına işarettir.

Kahve falında komşudan yemek istemek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına inanılır.

Kahve falında komşuda et yemek daima secde ve şükür edeceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına alamet eder.

Kahve falında komşuya yemek yapmak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşuyla yemek yemek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir