AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşu kızını gelin görmek

Kahve falında komşu kızını gelin görmek

Kahve falında komşu kızını gelin görmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında komşu kızını gelin gördüyseniz:

  • Sonradan bazı şeyleri telafiye çalışmak istemiyorsanız daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında komşu kızını gelin görmek fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun kızını gelin görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun gelinini görmek sağlık sorunlarının biteceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında komşu gelini görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, mutlu bir insan olunacağına rivayet eder.

Kahve falında komşusunu gelin görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşu kızını öpmek güzel gelişmeler yaşayacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında komşunun kızı görmek sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşumuzun kızını görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir