AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşu gelini görmek

Kahve falında komşu gelini görmek

Kahve falında komşu gelini görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, üzüntülerin sevince döneceğine delalettir.

Kahve falında komşu gelini gördüyseniz:

  • Getirisi olacak anlaşmalar, satışlar veya istediğiniz bir malın alımı gerçekleşebilir.

Kahve falında komşu kızını gelin görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, diplomalarının artacağına yorulur.

Kahve falında komşunun gelinini görmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, onun zamanını çalacağına işaret eder.

Kahve falında komşusunu gelin görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşu gelini görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında komşunun kızını gelin görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşuya yoğurt vermek işinde başarılı olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında komşu kızına sarılmak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, güzel bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında komşuya halı vermek haramdan ve zinadan uzak duracağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir