AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun kızını gelin görmek

Kahve falında komşunun kızını gelin görmek

Kahve falında komşunun kızını gelin görmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına delalet eder.

Kahve falında komşunun kızını gelin gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişiler veya ilginç kişilerle yapacağınız fikir alışverişleri bazı işleri yapış yönteminizde fark yaratabilir.

Kahve falında komşu kızını gelin görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun kızını gelin görmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında komşunun gelinini görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında komşusunu gelin görmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşu gelini görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, ilim irfan öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun kızı görmek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşu kızını gelinlikle görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşu kızı görmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir