AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun gelinini görmek

Kahve falında komşunun gelinini görmek

Kahve falında komşunun gelinini görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine alamet eder.

Kahve falında komşunun gelinini gördüyseniz:

  • Ufak bir sürpriz söz konusu olabilir.

Kahve falında komşu kızını gelin görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşu gelini görmek amacına ulaşabileceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında komşunun gelinini görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına işaret eder.

Kahve falında komşusunu gelin görmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında komşunun kızını gelin görmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşuya süt vermek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında komşuya misafir olmak yolunda giden hayatın bozulacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine işarettir.

Kahve falında komşusunun çocuğu olduğunu görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir