AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşu kızını gelinlikle görmek

Kahve falında komşu kızını gelinlikle görmek

Kahve falında komşu kızını gelinlikle görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, dış ticarete atılacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, arkadaştan görülecek faydaya tabir olunur.

Kahve falında komşu kızını gelinlikle gördüyseniz:

  • Mal, para ya da alışverişle ilgili bir konuda sinir bozucu gelişmeler olabilir.

Kahve falında komşu kızını gelinlikle görmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında komşusunun gelinlik giydiğini görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşusunu gelinlikli görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, o kişiye zararının dokunacağına delalettir.

Kahve falında komşunun gelinlik giydiğini görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında komşunu gelinlikle görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında komşunu gelinlikli görmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında komşu kızını hamile görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, elinin döneceğine inanılır.

Kahve falında komşunun kızı görmek fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir