AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşu kızı görmek

Kahve falında komşu kızı görmek

Kahve falında komşu kızı görmek kurulu düzenin bozulacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşu kızı gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, ailenizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda olumlu girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında komşu kızına sarılmak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında komşunun kızını gelin görmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşu kızı görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, özel hayatının renkleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun kızı görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında komşu kızıyla öpüşmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına delalettir.

Kahve falında komşunun kızını hamile görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşu kızını gelinlikle görmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine rivayet eder.

Kahve falında komşunun kızını öpmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir