AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun karısını dövdüğünü görmek

Kahve falında komşunun karısını dövdüğünü görmek

Kahve falında komşunun karısını dövdüğünü görmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına yorulur.

Kahve falında komşunun karısını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Kötü alışkanlıklarınızı veya boşa harcanan zaman ya da para anlamına gelen işlerinizi bir kenara bırakın.

Kahve falında komşunun karısını dövdüğünü görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karısını dövmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında karısı dövmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yalan söylemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adamın karısını dövdüğünü görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kocasının karısını dövdüğünü görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bir adamın karısını dövdüğünü görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kocanın karısını dövdüğünü görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına yorulur.

Kahve falında karısını dövdüğünü görmek zahmete düşeceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir