AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın karısını dövdüğünü görmek

Kahve falında kocanın karısını dövdüğünü görmek

Kahve falında kocanın karısını dövdüğünü görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, başarıları ile tanınacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, zarara uğrayacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocanın karısını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Tutkusal ilişkiler, fiziksel çekim artabilir.

Kahve falında kocanın karısını dövdüğünü görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında kocasının karısını dövdüğünü görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Kahve falında karısını dövmek ruhsal olarak etkileneceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına inanılır.

Kahve falında karısı dövmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında karısını dövdüğünü görmek zafer elde edeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına işaret eder.

Kahve falında komşunun karısını dövdüğünü görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir adamın karısını dövdüğünü görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, fal sahibi erkekse şansının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adamın karısını dövdüğünü görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, makam ve rızık sağlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir