AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının karısını dövdüğünü görmek

Kahve falında kocasının karısını dövdüğünü görmek

Kahve falında kocasının karısını dövdüğünü görmek olaylı günler geçireceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatında zarar edileceğine, kazanç kapılarının kapanacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının karısını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Son derece neşeli bir tutum içinde bulunak, onları etkileyeceksiniz.

Kahve falında kocasının karısını dövdüğünü görmek bunalıma gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kocanın karısını dövdüğünü görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, afiyette giden düzeninden olacağına alamet eder.

Kahve falında bir adamın karısını dövdüğünü görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında karısı dövmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında komşunun karısını dövdüğünü görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında karısını dövdüğünü görmek şansa, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına inanılır.

Kahve falında adamın karısını dövdüğünü görmek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına işarettir.

Kahve falında karısını dövmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir