AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını dövmek

Kahve falında karısını dövmek

Kahve falında karısını dövmek fakirleşeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, gayrimenkul işine girileceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında karısını dövmek gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla zevk almanızı ya da hayatı dolu dolu yaşamanızı sağlayabilecek çok sayıda fikre sahip olabilirsiniz.

Kahve falında kocanın karısını dövdüğünü görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında karısı dövmek kasasının daha çok para dolacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına işarettir.

Kahve falında karısını dövmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine inanılır.

Kahve falında karısını dövdüğünü görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının karısını dövdüğünü görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işaret eder.

Kahve falında bir adamın karısını dövdüğünü görmek gönül gözünün açılacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında adamın karısını dövdüğünü görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun karısını dövdüğünü görmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir