AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını dövdüğünü görmek

Kahve falında karısını dövdüğünü görmek

Kahve falında karısını dövdüğünü görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, hayalkırıklığı duyacağına tabir olunur.

Kahve falında karısını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Bir süredir görmediğiniz bir dostunuz sizi arayıp çok önemli bilgiler verebilir.

Kahve falında bir adamın karısını dövdüğünü görmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kocanın karısını dövdüğünü görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının karısını dövdüğünü görmek kişinin gönlünü alacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karısı dövmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adamın karısını dövdüğünü görmek çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, servet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karısını dövmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, seyahatlere katılacağına işarettir.

Kahve falında komşunun karısını dövdüğünü görmek zor durumlarda kalacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına delalet eder.

Kahve falında karısını dövdüğünü görmek verimliliğinin artacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir