AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısı dövmek

Kahve falında karısı dövmek

Kahve falında karısı dövmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, prestij sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında karısı dövmek gördüyseniz:

  • Mükemmel görünmeyen şeylere henüz konsantre olmamanızda fayda var.

Kahve falında kocasının karısını dövdüğünü görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kocanın karısını dövdüğünü görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karısını dövmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karısı dövmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adamın karısını dövdüğünü görmek dertlerinden arınacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında bir adamın karısını dövdüğünü görmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında karısını dövdüğünü görmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına yorulur.

Kahve falında komşunun karısını dövdüğünü görmek de zenginliğe kavuşacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir