AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun evinde cenaze görmek

Kahve falında komşunun evinde cenaze görmek

Kahve falında komşunun evinde cenaze görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında komşunun evinde cenaze gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size anlattıklarına güvenmeniz durumunda yanlış bilgilendirilebilirsiniz.

Kahve falında komşunun evinde cenaze görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında komşuda cenaze görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşusunun cenazesini görmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında komşu cenazesi görmek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında cenaze evinde oynamak muradın yerine geleceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze evinde yemek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze evine gitmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin önünde cenaze görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir