AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze evinde yemek

Kahve falında cenaze evinde yemek

Kahve falında cenaze evinde yemek işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, büyük miktarda para kazanacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında cenaze evinde yemek gördüyseniz:

  • Sizi korkutmak isteyen insanların dedikoduların maruz kalabilirsiniz.

Kahve falında cenaze evinde yemek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine işaret eder.

Kahve falında cenaze evine yemek yapmak bir daha ölene kadar bırakmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında cenaze evinde yemek yapmak falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze evinde ağlamak ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa delalet eder.

Kahve falında cenaze evinde gülmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında cenazeye evine gitmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun evinde cenaze görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında cenaze evinde oynamak tüm kederinin uçup gideceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir